Het zit erop voor dit jaar! Het was prachtig, fantastisch en smaakt naar meer. Hieronder vind je nog de oude informatie en natuurlijk de aftermovie!

De aftermovie van 2022!

Zaterdag 9 en zondag 10 april is het zover: discgolf op de mooiste baan van Nederland: de hoornse plas in Groningen. 18 holes, 2240 meter en een par van 61 worpen. En dat gelegen op een unieke locatie met unieke uitdagingen. 

Open ronde op zaterdag

Zaterdagmiddag 9 april starten we met een open ronde. PDGA-rated en voor iedereen toegankelijk. Of het nou is om eens te gooien op deze uitdagende baan of om juist te oefenen voor zondag.

CPF-leden spelen gratis én deze wedstrijd telt mee voor de King of the North. Ben je geen lid van CPF, dan betaal je vijf euro. Ben je ook geen PDGA-lid dan 10 euro. Betalen dien je met pin/kaart te doen op de dag zelf bij de headquarters op de course. De opbrengsten worden gebruikt om de vrijwilligers te belonen met een lekkere pizza, dus dat is altijd goed besteed. Klik hier om je daarvoor op te geven.

National Tour op zondag

Op zondag 10 april speelt de top van Nederland op de Hoornse Plas tijdens de National Tour van de Nederlandse Frisbee Bond. Een echte uitdaging en natuurlijk ook prachtig om eens bij te komen kijken.  Om deel te nemen moet je lid zijn van een Nederlandse discgolfvereniging en een hogere rating dan 850 (PDGA) hebben. Opgeven kan via www.mijnnfb.nl.

Alle informatie over de course en de holes is te vinden in het caddybook (download link). Let op, er is een wijziging geweest in de plek waar we verzamelen!

Foto’s van het NT in 2019: