Nu we het nieuwe logo hebben gekozen, is het ook tijd om te kiezen welke clubkleuren er bijhoren. De merkcommissie heeft samen met een designer vier kleurschema’s gemaakt die als voorstel onder te zien zijn. Elk CPF lid kan een stem uitbrengen op één van de schema’s.

We gaan ervan uit dat het logo vooral gebruikt wordt zoals er staat aan de linkerkant, maar er zijn ook mogelijkheden met een afgeleid logo. Dat kan een witte of zwarte variant zijn met een meer ‘ingevuld logo’ voor de duidelijkheid.

Als de plaatsing erom vraagt, dan kunnen de letters ‘CITYPARK FLYERS’ eraf gehaald worden, maar dit mag alleen gebeuren als het anders te slecht leesbaar zou zijn. Dat kan zijn ivm formaat of in verband met te veel botsing of overlap met de achtergrondkleur.

Stemmen kan via deze link!

Optie 1: Kleurrijk contrast

In deze optie worden de kleuren blauw en roze naast elkaar gebruikt en het geeft een fris, moderne en gedurfde uitstraling. In het logo is er een samenspel tussen blauw en roze met de schaduw onder de letters en het verloop in de basket. Blauw geeft het open karakter van de vereniging aan, en is natuurlijk passend bij de naam ‘flyers’, het roze steekt fel af tegen het blauw en valt enorm op in de omgeving.

Optie 2: Kalm en relaxed

Kleurrijk, maar toch kalm. Zo kun je dit kleurenschema en logo omschrijven. Het doet denken aan een rustige zomeravond waar je lekker een schijf aan het gooien bent. Dat komt terug in de kleuren in de basket. In deze opties is het ‘zwart’ meer een grijsvariant, waardoor het ook zachter overkomt.

Optie 3: Fel sportief

In deze optie wordt er één kleur gebruikt om het logo in het zwart of het wit eruit te doen springen: een felle en energieke kleur groen als basis voor het kleurgebruik geeft een mooi contrast, helemaal met het harde zwart (dat ook echt zwart is). Het groene geeft de verbinding met de bossen en het gras aan, maar wel met zo’n kleur dat het toch opvalt daartussen. En het straalt één en al sportiviteit uit.

In het gebruik van dit logo kan het prima samengaan met andere kleuren, maar die moeten dan wel dezelfde felheid in zich hebben. Het kan een ‘regenboog aan kleuren’ geven qua bijvoorbeeld beach flags of banners, maar altijd wel de combinatie van één kleur met het logo wit/zwart. En de basiskleur is dus altijd het felgroene in combinatie met zwart logo.

Optie 4: Paarse warmte

Dit logo geeft een vertrouwd en warm gevoel met daarbij wel kleuren die afsteken bij de kleuren in de natuur (blauw/groen/bruin). De achtergrond en het ‘witte logo’ zijn niet fel/puur wit, maar heeft net wat grijs in zich wat voor een wat ‘warmer gevoel’ zorgt. Het logo heeft een modern tintje door het verloop in de basket.

Hoe kan ik stemmen?

Stemmen kan tot zondag 12 november, daarna wordt het kleurschema met de meeste stemmen gekozen.

Stemmen kan via deze link!