Wat leuk dat je lid wilt worden! Hieronder vind je meer informatie over wat dat allemaal betekent, maar je kunt ook gelijk naar het online inschrijfformulier doorklikken.

Wat houdt een lidmaatschap in?

Lid worden van de Citypark Flyers brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo krijgt een lid van CPF allereerst de zekerheid in de vorm van een lidmaatschap van de NFB. Dit houdt in dat je voor discgolfongevallen tijdens het beoefenen van een georganiseerde vorm van discgolf verzekerd bent.

Daarnaast kan je volle bak genieten van activiteiten die door de vereniging georganiseerd worden. Je maakt vrienden in het noorden die dezelfde verslaving als jij delen en kunt makkelijk clubgenoten vinden met wie je een (paar) ronde(n) kunt lopen in het noorden. Laatstgenoemde is eveneens dé ideale manier om een betere discgolfer te worden: met zo veel mogelijk verschillende personen de sport beoefenen. Zo leer je van elkaar. Eveneens kan je deelnemen met de King of the North-tour. Een mooie reeks wedstrijden in het Noorden van Nederland.

Contributie

Lid worden van de Citypark Flyers brengt ook een nadeel met zich mee, te weten de contributie. De contributie bestaat uit een bondsafdracht en een verenigingsafdracht. Hiervoor gelden de volgende tarieven:

Lidmaatschap volwassene:   €50,- per jaar. Lidmaatschap loopt van 1 jan tot 31 december. Je bent lid per jaar. Opzeggen kan per half jaar.

Lidmaatschap junior (tot 18 jaar): €30,- per jaar. Lidmaatschap loopt van 1 jan tot 31 december. Je bent lid per jaar. Opzeggen kan per half jaar.  Ben je op 1 januari 17 jaar, dan betaal je het jaar nog een junior lidmaatschap.

Voorbeeld: Je wordt lid op 1 maart. Dan betaal je 50 euro voor de periode tot 31 december. Word je in september lid, dan betaal je eerst 25 euro voor een half jaar lidmaatschap en vanaf 1 januari voor een volledig jaar. Als je op 1 maart lidmaatschap opzegt, krijg je geen teruggave, maar stopt je lidmaatschap op 30 juni. Je krijgt daarna 25 euro teruggestort.

Lid worden?

Je kunt makkelijk lid worden door ons online inschrijfformulier in te vullen.

Afmelden

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Heel jammer natuurlijk, maar het kan door een mailtje te sturen naar info@cityparkflyers.nl. Doe dit minimaal een maand voor het verstrijken van de (half)jaartermijn. Dus 31 mei of 30 november. Anders wordt het abonnement verlengd voor minimaal een half jaar.