Wat houdt een lidmaatschap in?

Lid worden van de Citypark Flyers brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo krijgt een lid van CPF allereerst de zekerheid in de vorm van een lidmaatschap van de NFB. Dit houdt in dat je voor discgolfongevallen tijdens het beoefenen van een georganiseerde vorm van discgolf verzekerd bent.

Daarnaast kan je volle bak genieten van activiteiten die door de vereniging georganiseerd worden. Je maakt vrienden in het noorden die dezelfde verslaving als jij delen en kunt makkelijk clubgenoten vinden met wie je een (paar) ronde(n) kunt lopen in het noorden. Laatstgenoemde is eveneens dé ideale manier om een betere discgolfer te worden: met zo veel mogelijk verschillende personen de sport beoefenen. Zo leer je van elkaar. Eveneens kan je deelnemen met de King of the North-tour. Een mooie reeks wedstrijden in het Noorden van Nederland.

Contributie

Lid worden van de Citypark Flyers brengt ook een nadeel met zich mee, te weten de contributie. De contributie bestaat uit een bondsafdracht en een verenigingsafdracht. Hiervoor gelden de volgende tarieven:
Lidmaatschap volwassene:   €30,- per jaar. Lidmaatschap loopt van 1 jan tot 31 december. Je bent lid per jaar. Opzeggen kan per half jaar.

Voorbeeld: Je wordt lid op 1 maart. Dan betaal je 30 euro voor de periode tot 31 december. Word je in september lid, dan betaal je eerst 15 euro en vanaf 1 januari gelijk voor een volledig jaar. Als je op 1 maart lidmaatschap opzegt, krijg je geen teruggave, maar stopt je lidmaatschap op 30 juni.

Lid worden?

Je kunt makkelijk lid worden door ons online inschrijfformulier in te vullen.