Citypark Flyers heeft allerlei materiaal om discgolf te spelen, ook als je zelf geen materiaal hebt. Deze materialen, zoals bijvoorbeeld een grote tas met discs, bieden we als vereniging aan voor gebruik door onze leden om nog meer mensen te laten genieten van onze sport. Echter, daar horen wel een paar regels bij:

  1. Je gebruikt ons materiaal niet voor commerciële doeleinden. Dit betekent dat je zelf niet expliciet betaald wordt om bijvoorbeeld een clinic te geven of er op een andere manier aan verdient doordat anderen bijvoorbeeld jou betalen. Ook een andere partij verdient niet direct of indirect aan hetgeen er met ons materiaal wordt gedaan. Mocht er wel een verdienmodel onder zitten, of een ander commercieel belang, dan verwijzen we naar externe partijen die bijvoorbeeld clinics of workshops aanbieden.
  2. Mocht je het materiaal willen gebruiken om iets op te zetten voor bijvoorbeeld je eigen collega’s, je school of een vereniging/stichting, dan bespreken we graag of er budget is. Een bedrijfsuitje kost anders ook iets en zodoende vragen we dan (afhankelijk van het materiaal) ook een vergoeding voor gebruik. Een familiedag of iets voor vrienden valt niet onder deze regeling en is gratis.
  3. Als je ons materiaal gebruikt, probeer dan ook CPF te promoten. Denk aan het benoemen van de vereniging, het uitdelen van kaartjes of het plaatsen van promomateriaal van CPF (beachflags bijvoorbeeld). Het kan ons nieuwe leden en meer naamsbekendheid opleveren.
  4. Het materiaal wordt beheerd door Peter de Jonge. Je spreekt met hem af welk materiaal je wilt gebruiken, onder welke voorwaarden en hoe en wanneer het wordt gehaald en teruggebracht. We hoeven niet uit te leggen dat we het materiaal netjes terug willen hebben en dat we anders om een vergoeding vragen voor reparatie. Mocht er een keer een schijf uit de Grow The Sport-tas verloren gaan, dan is dat wat anders. Daarvoor is die tas er uiteindelijk ook.
  5. Het bestuur beslist in onduidelijke gevallen over de gang van zaken en de voorwaarden. We willen onze spullen graag uitlenen om iets mogelijk te maken voor onze leden én om de sport te doen groeien, maar zijn alert op gebruik voor commerciële doeleinden. Let daar zelf op en mocht je iets willen lenen dat in een ‘grijs gebied’ zit, neem dan contact met ons op. We denken graag mee.

Materiaal dat te leen is
We hebben de volgende dingen die je kunt lenen:

  • Grow the Sport-tas – Een tas vol met allerlei discs die gedoneerd zijn door onze leden. Van putters tot drivers, alles zit erin. Ideaal om te gebruiken om een groep mensen te laten gooien zonder eigen discs.
  • OB-lijnen – Afzetlinten om gebieden aan te geven waar de discs ‘out of bounds’ zijn bij landing.
  • Beachflags – Mooie banners die je neer kunt zetten om extra sfeer en uitstraling te geven aan je event of clinic. Het logo van CPF staat er mooi op.

Wil je iets lenen? Meld je dan bij Peter de Jonge (telefoonnummer vind je in de groepsapp) of via info@cityparkflyers.nl.

Twee Grow-the-Sport-tassen die we hebben om uit te lenen.