Het zit er alweer op, wat een mooi weekend was. Bekijk hier een impressie!

====Oude informatie====
Zondag 11 juni speelt de top van Nederland in Heerenveen tijdens de National Tour. Zaterdag 10 juni is er een open oefenronde op dezelfde NT-layout voor iedereen. Dit is tevens een KotN-ronde voor CPF-leden. Op deze pagina vind je alle informatie.

LET OP!

Het wordt dit weekend erg warm, dus neem voldoende water mee. We zorgen ook voor extra water, maar neem ook zelf voldoende mee. Ook zonnebrand is absoluut aan te raden, net als de mogelijkheid om schaduw te maken voor jezelf, zoals via een paraplu. Kleed je ook voldoende voor brandnetels en hoog gras. Er is gemaaid, maar zeker buiten de fairway is het goed opletten.

Inschrijven

Je kunt je voor de NT inschrijven via http://www.mijnnfb.nl. Inschrijven voor de zaterdag is voor niet-CPF leden niet nodig, gewoon even melden bij de organisatie, voor CPF-leden is registratie op Discgolf Metrix voor de KotN gewenst.

Caddybook

Het caddybook (VERSIE 1.1!) is hier te downloaden.


Oefenronde op zaterdag

Zaterdagmiddag 10 juni om 13:00 uur is er de mogelijkheid om een oefenronde te spelen. Daarbij hanten we bijzondere regels, want je mag elk teeshot 2x doen, waarna je mag doorgaan met het beste shot! Of het nou is om eens te gooien op deze uitdagende baan of om juist te oefenen voor zondag, lekker smijten zonder al te veel gedoe dus. Verzamelen doen we om 13:00 uur bij headquaters en daar worden de groepen gemaakt.

Iedereen mag meedoen, als je tenminste lid bent van een club in NL of de NFB, of PDGA-lid bent of meekomt als introducee van een lid. We gooien een gezamenlijke ronde waarbij de winnaar een leuk prijsje krijgt. CPF-leden spelen tegelijkertijd mee met de King of the North, helemaal leuk dus.

Acepot NT

Wil je op de zondag meedoen met de National Tour-acepot? Lees alle info in het caddybook hierover en maak je 1 euro over via deze betaallink.

De prijzen voor dit weekend!

Impressie

Hier nog wat beelden van eerdere events op de baan, wel in een andere layout dus.