Op zondag 15 oktober komt de Nationale Tour naar Stadskanaal. Het hele weekend kan er gegooid worden, met een oefenronde op zaterdag én natuurlijk de National Tour op zondag. Dan komen de beste smijters van Nederland naar Knoal! Voor dit event wordt speciaal een tijdelijke course aangelegd met 18 holes op NT-waardig niveau.

Gesponsord door

Dit evenement wordt gesponsord door House of Discgolf, de beste plek om al je spullen voor discgolf te bestellen. Natuurlijk veel discs, maar ook tassen en andere accesoires. En als onderdeel van Discgolf Nederland leggen ze ook prachtige banen aan! Bezoek vooral ook hun webshop en site!

Opgeven

Opgave voor de zondag gaat via MijnNFB.nl en verloopt via de normale regels van de competitie Nationale Tour. Voor de zaterdag is opgave niet nodig, langskomen om 13:00 uur is voldoende.

Uitslagen en PDGA-eventpage: https://www.pdga.com/tour/event/72230

Caddybook

Versie 1.0

Oefenronde op zaterdag

Zaterdagmiddag 14 oktober om 13:00 uur is er de mogelijkheid om een oefenronde te spelen. Daarbij hanten we bijzondere regels, want je mag elk teeshot 2x doen, waarna je mag doorgaan met het beste shot! Of het nou is om eens te gooien op deze uitdagende baan of om juist te oefenen voor zondag, lekker smijten zonder al te veel gedoe dus. Verzamelen doen we om 13:00 uur bij headquaters en daar worden de groepen gemaakt.

Iedereen mag meedoen, als je tenminste lid bent van een club in NL of de NFB, of PDGA-lid bent of meekomt als introducee van een lid. We gooien een gezamenlijke ronde waarbij de winnaar een leuk prijsje krijgt. CPF-leden spelen tegelijkertijd mee met de King of the North, helemaal leuk dus.

Impressie

Hier nog wat beelden van eerdere events op de baan, wel in een andere layout dus.