CPF wil ook in 2023 weer een paar prachtige NFB-events voor de Weekend League en de National Tour organiseren. Dat kunnen we niet zonder de hulp van jou! Daarom willen we graag weten in elke vorm je zou kunnen helpen bij onderstaande data:
Weekend 11 en 12 maart: National Tour Hoogeveen Weekend 1 en 2 april: Weekend League Hoogeveen Weekend 10 en 11 juni: National Tour Heerenveen Weekend 1 en 2 juli: Weekend League Heerenveen Weekend 14 en 15 oktober: National Tour Stadskanaal Weekend 4 en 5 november: Weekend League Stadspark
Opgeven kan via dit formulier: forms.gle/D5H4FpmmhTirLWxq5 <forms.gle/D5H4FpmmhTirLWxq5>
Per event zijn we op zoek naar een (assistent) TD (course layout maken en uitzetten / TD tijdens de dagen) en naar mensen die willen helpen bij het opbouwen en afbreken / organiseren op de dagen zelf. Geef het alsjeblieft aan in onderstaande formulier. We gaan er daarbij vanuit dat je als helper minimaal een hele dag helpt: dus ‘s morgens afbouwen, overdag aanwezig zijn en aan het einde van de middag helpen afbouwen. Meerdere dagen in een weekend mag natuurlijk, graag zelfs 😉
Als we niet genoeg mensen hebben, dan kunnen we simpelweg niet alles organiseren en dat zou zonde zijn. Niet alleen voor alle NFB-smijters in den lande, maar natuurlijk juist ook voor ons als CPF-leden, want het zijn prachtige PDGA-rated events om in onze regio te hebben!
We schieten deze data overigens in als optie voor de NFB. We moeten altijd nog kijken in hoeverre het ons ook daadwerkelijk wordt toegewezen en natuurlijk of we ook qua vergunning overal terecht kunnen. Maar je weet het aloude spreekwoord: zonder worp kun je niet putten.
Bedankt voor je opgave en we hopen dat we alles kunnen organiseren met jullie hulp!
Groet,
Citypark Flyers Activiteitencommissie en bestuur
Help ons events organiseren in 2023
Getagd op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.