Dag CPF’er!
In de ALV hebben we geconstateerd dat voor de aanpassingen van de notulen een extra ALV uit moeten schrijven waarbij iedereen (vooraf) al zijn stem kan laten weten mbt het aannemen van de nieuwe statuten. Daar komen we later nog op terug.
*Nog gezocht: een secretaris* Joop is afgetreden als secretaris in de ALV en gelukkig hebben we twee nieuwe bestuursleden met Roy en Sietse, echter: een secretaris hebben we nog niet. En die hebben we als vereniging toch echt nodig. Als in: echt, maar dan ook echt nodig volgens de wet.
Als secretaris draai je mee in het bestuur en mag je je bemoeien met de zaken waar jouw interesse ligt. Daarnaast hou je onze documentatie extra in de gaten en zie je erop toe dat we de dingen goed vastleggen. Zoals het hoort bij een club.
Lijkt het jou wat om samen met het vierkoppige bestuur CPF nog mooier, groter en vooral beter te maken? Laat het ons weten, we denken graag mee. We zoeken natuurlijk een secretaris, maar de daadwerkelijke taken kunnen we ook prima onderling verdelen. Dus laat je niet afschrikken door een titel 🙂
*Activiteitencommissie en TD’s* De activiteitencommissie van CPF organiseert samen met CPF’ers leuke events en competitiedagen. Denk aan de Weekend League, de National Tour en natuurlijk onze King of the North. Vind jij het leuk om ook dingen te organiseren? Meld je dan aan als lid van deze commissie!
We zoeken ook nog organisatoren/TD’s voor het NT-weekend in Heerenveen (11 juni). Zonder TD’s wordt het lastig organiseren namelijk. Heb je interesse om TD te worden, wil je er meer over weten of leren hoe het moet? Vraag je je misschien af of je ook zelf kunt gooien? Stuur dan een berichtje naar activiteiten@cityparkflyers.nl of reply op deze mail. Er is echt van alles mogelijk en een mooi toernooi organiseren is echt heel leuk, een aanrader om te doen!
*Veel activiteit in en rondom de club!* De afgelopen weken is er veel activiteit op de courses. Werkelijk prachtig. Een overzicht:
– Natuurlijk hadden we het NT met de Oefenronde in Hoogeveen. Inclusief internationale spelers was het volle bak met op zaterdag 38 spelers en op zondag 62. Werkelijk een prachtig weekend met dank aan alle vrijwilligers die geholpen hebben. Hulde! – Over vrijwilligers gesproken: in Heerenveen wordt er druk gebouwd aan de mooiste course van Nederland (aldus Rienk). Afgelopen weekend waren er 15 mensen actief om alles mooier te maken en er wordt nog hard gesleuteld aan financiering om de upgrade van de baan zelf ook mogelijk te maken. Dat ziet er goed uit! – In Assen en Stadskanaal wordt er hard gewerkt om ook de financiering rond te krijgen voor permanente courses. Er zijn prachtige sponsorpakketten en flyers gemaakt en er wordt een rondgang gemaakt langs allerlei partijen. Mooi om te zien, we duimen! – De Taskforce Stadspark is samen met de betrokken partijen door het park gegaan om te kijken naar de opties in het Stadspark. Het heeft een tijd geduurd voordat de afspraak eindelijk mogelijk was, maar nu is er een echte start gemaakt. We gaan zien waar het gaat eindigen.
Dat was hem voor nu. Denk even na of je iets wilt kunt en wilt doen voor de club. We hebben het echt nodig, want hoe leuk zelf smijten ook is: we hebben ook mensen nodig die dingen organiseren en opzetten. Hoe meer mensen dat willen doen, hoe meer je ook zelf weer kunt smijten. Iets om over na te denken :-).
Groeten,
Het bestuur van CPF Wim, Sietse, Roy en Erik
*www.cityparkflyers.nl <www.cityparkflyers.nl>* info@cityparkflyers.nl
Update CPF
Getagd op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.