Wie in (Noord-)Nederland discgolf speelt, die kent House of Discgolf wel. Of anders het moedermerk Disc Golf Nederland, waar het mee begonnen is. Niet alleen hebben ze heel wat banen in Nederland aangelegd, met hun webshop timmeren ze ook al lang aan de weg en menig speler heeft dan ook wel een disc van HODG in de tas zitten.

We zijn dan ook erg blij om te kunnen zeggen dat House of Disc Golf dit jaar onze clubcompetitie King of the North zal sponsoren!

Dit betekent dat er elke KOTN-dag gespeeld kan worden om mooie prijzen en dat is supermooi. Natuurlijk staan plezier, beter worden en gezelligheid voorop bij KOTN, maar met leuke prijzen voor zowel competatieve spelers als aanmoedigingsprijzen voor leden die druk bezig zijn om beter te worden, maakt de KOTN een mooie stap voorwaarts. En helemaal mooi is dat dat gebeurt dankzij de Jelte Visser en Wieger Jansma, de eigenaren, die natuurlijk al vanaf het begin bij CPF betrokken zijn.

Wil je House of Discgolf bedanken voor hun sponsorschap? Neem dan een kijkje in hun uitgebreide webshop waar je niet alleen discs vindt, maar ook tassen en ander accessoires.

House of Disc Golf nieuwe sponsor King of the North
Getagd op:     

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.