Het discgolfseizoen is inmiddels weer begonnen, maar nog niet allemaal zijn we even goed in vorm. Er valt, zoals altijd, nog een boel te verbeteren en hoe kun je dat beter doen dan via wat extra uitleg van onze Nederlands Kampioen Rienk Kan? Precies!

Daarom organiseren we in samenwerking met Rienk zijn discgolfbedrijf Aeolus Discgolf een aantal trainingsmomenten waar je als lid van CPF aan deel kunt nemen voor een gunstig tarief. In 2,5 uur worden de basics van de forehand, backhand en het putten langslopen en ga je natuurlijk zelf ook aan de slag. Een perfecte manier om je techniek bij te spijkeren of nieuwe dingen te leren.

OPGEVEN KAN VIA DEZE LINK

De training duurt 2,5 uur en wordt gegeven in Heerenveen (16 maart), Groningen (7 april in de ochtend) en Hoogeveen (7 april ‘s middags). Geef je via bovenstaande link op en maak gebruik van dit leuke aanbod. Er moeten minimaal zes leden zijn die mee willen doen, wil een training door kunnen gaan.

In het kort

16 maart: Heerenveen tussen 13:00 en 15:30 uur op veld hole 7.
7 april: Groningen tussen 10:00 en 12:30 uur op veld hole 2.
7 april: Hoogeveen tussen 14:00 en 16:30 uur op veld hole 12.

Per training kost de deelname 15 euro per persoon. De minimale groepsgrootte is 6 personen. Opgeven moet minimaal een week voor de training. Betaling gaat via een tikkie naar Citypark Flyers (komt via de mail).

Nieuw: training krijgen van NL-kampioen Rienk Kan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.