Het is een lang gekoesterde wens binnen Citypark Flyers: officiële clubkleding en accesoires binnen een eigen online winkel. En vanaf vandaag is hij er: de CPF Webshop!

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan nieuwe vormgeving voor onze club met als één van de uiteindelijke doelen een nieuwe impuls voor onze clubkleding. Met de lancering van de webshop is het nu dan eindelijk zover!

Er zijn allerlei shirts met ook leuke extra’s

Leden (en niet-leden) kunnen hier officiële clubkleding kopen zoals wedstrijdshirts, polo’s, maar ook hoodies, broeken en tassen. In de toekomst kan het aanbod eventueel nog aangevuld worden met nieuwe of andere spullen.

Officieel wedstrijdshirt

Tegelijkertijd met webshop wordt ook het officiële wedstrijdshirt van Citypark Flyers gelanceerd. Een shirt dat ook op basis van stemmen van CPF’ers is gekozen. Het is (bewust) voor een schappelijke prijs te koop en aan te vullen met leuke extra’s. Wat dacht je van een vlag van één van de provincies op de borst (Drenthe, Friesland, Groningen of Overijssel) en je kunt ook je eigen naam op het shirt laten zetten!

Clubfabriek.nl

Om dit allemaal mogelijk te maken is een samenwerking aangegaan met Clubfabriek.nl uit Sneek (we love het Noorden), een partij die sportkleding met eigen vormgeving aanbiedt voor sportclubs. Deze partij voorziet in alle afwikkeling: van bestellen tot bezorgen. Wel komt een deel van de bestedingen in de clubstore samen in een potje dat CPF zelf in kan zetten voor zaken zoals coach/team-kleding en prijzen.

De webshop is te bereiken op: www.cityparkflyers.nl/webshop.

Het is zover: clubkleding in de webshop van CPF!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.