Zoals bekend hebben Discgolf Club Groningen en Citypark Flyers vorig jaar gekeken of er (wederom) sprake kon zijn van een gecombineerde club in Groningen en Noord-Nederland. Helaas zijn we er toen als clubs niet uitgekomen, maar we hebben wel de intentie uitgesproken om (waar mogelijk) goed en intensief met elkaar samen te werken. Dat is bijvoorbeeld te zien in de gezamenlijke Taskforce Groningen die druk bezig is om een uitbreiding van de course (met een beginner-layout) in het Stadspark mogelijk te maken (en dat begint er goed uit te zien!).

Een aantal maanden geleden heeft het bestuur van DCG echter bij ons aangeklopt met het nieuws dat de vereniging niet verder zal gaan. Het huidige bestuur houdt ermee op en er is niet voldoende aanwas van nieuwe bestuursleden, dus de vereniging is in zoverre genoodzaakt te stoppen.

Daarom hebben we als Citypark Flyers samen met DCG gekeken naar mogelijkheden om hetgeen er aanwezig is binnen DCG een plek te geven binnen CPF. En daar hebben we goed vertrouwen in dat dat kan. Daarom hebben we als club beiden de intentie uitgesproken om hier invulling aan te gaan geven, nadat DCG eind juni op hun ALV daadwerkelijk besloten heeft om de verenging te beëindigen.

We staan als clubs in contact met de NFB en als besturen onderling hebben we regelmatig contact om alles zo soepel mogelijk over te laten gaan. Dan gaat het over leden, course(s), werkgroepen, middelen, etc. Wat het allemaal exact betekent, daar komen we later nog op terug, maar voor nu kunnen we in elk geval melden dat dit de situatie en intentie is.

Groeten van het bestuur van CPF,

Roy, Wim, Dylan en Erik

Update samenwerking Discgolf Club Groningen en CPF

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.